ДВОДНЕВНА РАБОТИЛНИЦА – НАСТАН ЗА РАЗМЕНА НА ИСКУСТВА ЗА РАЗВОЈ НА ИНОВАЦИИ НА МАЛИ И СРЕДНИ ПРЕТПРИЈАТИЈА – Охрид, 08-09 Ноември 2019

ТРОДНЕВНА РАБОТИЛНИЦА – НАСТАН ЗА РАЗМЕНА НА ИНОВАТИВНИ ИСКУСТВА И ПРАКТИКИ ОД ЗЕМЈАТА И СТРАНСТВО – 28, 29, 30-ти Ноември 2019, хотел Хотел Белведере, град Охрид
December 11, 2019
Работилница – настан за вмрежување за учесници од Североисточен регион “РАЗВОЈ И ВМРЕЖУВАЊЕ ПРЕКУ ВИРТУЕЛНИ ИНОВАЦИСКИ ЦЕНТРИ ЗА ПОГОЛЕМА ИНОВАТИВНОСТ, ДОСТАПНОСТ НА РЕСУРСИ И РАЗВОЈ НА ИНОВАТИВНИ ИДЕИ” – 25 – 26 Октомври 2019, Хотел Сириус (општина Струмица)
December 16, 2019